Gemeente Moerdijk


19-08-2008: Maatregelen tijdens de Bartholomeuskermis 2008

Dit jaar wordt de traditionele Bartholomeuskermis op de Markt gehouden van woensdag 27 augustus t/m zondag 31 augustus. Op 31 augustus wordt op het Oostelijk Haventracé de kofferbakverkoop gehouden. Op donderdag 28 augustus hebben we natuurlijk de weekmarkt, deze staat dan in zijn geheel op het midden haventracé.

Niet parkeren:
Op de bovengenoemde plaatsen is de wegsleepregeling van toepassing en kan er slechts beperkt of niet gereden worden en zeker niet geparkeerd:

- Van maandag 25 augustus 06.00 uur tot maandag 1 september 18.00 uur op de Markt tussen de Doelstraat en de Noord/Zuidhaven, het gedeelte van de Molenstraat tussen de Markt en de v.d.Putgang en op de Kerkstraat tussen de Merodestraat en de Markt.

- Op 31 augustus op het Middenhaventracé en (daarop aansluitend een deel van) het westelijk Haventracé (van 06.00 tot 21.00 uur);

Tijdens de openingstijden van de kermis, van 13.00 tot 24.00 uur, is het kermisterrein gesloten voor alle verkeer behalve voetgangers. Parkeerverboden en omleidingen worden met borden aangegeven.

NB. Voor het met borden afgesloten terrein is de wegsleepregeling van toepassing.

Wel parkeren:
Omdat de parkeerterreinen in het centrum snel vol zullen zijn en u daar tijdens de kermisweek uw auto dus bijna niet kunt parkeren, adviseren wij mensen uit Zevenbergen de fiets te nemen of te voet te gaan. Kunt u niet zonder auto of komt u van buiten de kern, dan kunt u de auto kwijt op:

- het parkeerterrein bij De Borgh en gemeentehuis;
- het parkeerterrein bij zwembad De Bosselaar;
- het parkeerterrein bij het station;

- het parkeerterrein aan de kop van de Noord-/Zuidhaven.