Gemeente Echt-Susteren


Herinrichting Belekkeweg

KWS Infra start in week 35 met het maken van een nieuwe aansluiting van de Bellekeweg op de rotonde Zuiderpoort. Volgens planning zullen de werkzaamheden duren tot begin oktober.

De werkzaamheden bestaan uit het opbreken van de oude weg en het aanleggen van een nieuwe weg met een betere aansluiting op de rotonde Zuiderpoort. Daarnaast worden nieuwe groenvoorzieningen aangelegd en word de openbare verlichting gewijzigd.

Voordat KWS met deze werkzaamheden begint, starten de nutsbedrijven in week 34 met de verleggingswerkzaamheden van de kabels en leidingen.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kan het verkeer geen gebruik maken van deze weg en wordt het via borden worden omgeleid.

Uiteraard zal de uitvoering overlast tot gevolg hebben, maar KWS Infra, Plangroep Heggen en de gemeente zullen alles in het werk stellen om de overlast tot een minimum te beperken.

Voor meer inlichtingen over de uitvoering van de herinrichting Bellekeweg kunt u contact opnemen met de heer R. Vluggen, telefoon 06-13709079 van Plangroep Heggen. Dit bureau doet namens de gemeente dagelijks toezicht en directievoering op het werk. Namens de gemeente zal de heer H. Steskens, telefoon 0475-478478, het werk begeleiden.