Gemeente Noordwijkerhout

19/8/2008 - Publieksbalie Noordwijkerhout in gebruik genomen De gemeente Noordwijkerhout heeft op maandag 18 augustus 2008 de publieksbalie in gebruik genomen. Na een langdurige verbouwing zijn de nieuwe balies in de hal van het gemeentehuis nu gereed voor ontvangst van publiek. Burgemeester Gerrit Goedhart gaf na een korte toespraak om 09.00 uur het sein tot ingebruikneming van de publieksbalie, waarmee de dagelijkse werkzaamheden in de nieuwe werkruimte om de gebruikelijke tijd van start gingen.

De publieksbalie zal de komende maanden moeten uitgroeien tot hét aanspreekpunt van de gemeente. Voor alle vragen, productaanvragen en meldingen kunnen inwoners, ondernemers en toeristen terecht bij de publieksbalie. De medewerkers van de balie hebben alle kennis in huis om de klanten te helpen en de verzoeken in behandeling te nemen of zelfs direct af te handelen. Er zijn drie loketten die tijdens de gebruikelijke openingstijden bezet zijn. Tijdens drukkere perioden, zoals het uitgaan van de WOZ-beschikkingen of bij de uitgifte van paspoorten voor de zomervakantie, kan een vierde loket worden geopend. Verder zijn er naast de publieksbalie twee spreekkamers ingericht voor het voeren van langere of meer persoonlijke gesprekken.

Bereikbaarheid
Om de publieksbalie te bereiken, kunt u gebruikmaken van de nieuwe toegang aan de voorzijde van het gemeentehuis, Herenweg 4. De ingang aan de Kleine Schoolstraat komt daarmee te vervallen. De receptie is ingericht nabij de nieuwe ingang. De openingstijden blijven onveranderd: op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en ook op woensdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur. Tijdens deze openingsuren zal het gemeentehuis ook telefonisch bereikbaar zijn.

Officiële opening gemeentehuis
Te zijner tijd zal er een officiële opening van het gemeentehuis plaatsvinden. Ook wordt er nog een open huis georganiseerd om het einde van de verbouwing te vieren. Hierover wordt u nader geïnformeerd in de lokale media en op onze website.

Noordwijkerhout, dat werkt prettig