Gemeente Overbetuwe


logo De Helster

Zwemlessen voor volwassenen

Speciaal voor volwassenen die graag willen leren zwemmen, start De Helster in september een zwemcursus. De opzet van de cursus is dat de deelnemers de basistechniek van het zwemmen onder de knie krijgen. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan het overwinnen van watervrees. Ook voor volwassenen die al wel kunnen zwemmen maar hun techniek willen verbeteren, is deze cursus geschikt. De lessen worden gegeven in kleine groepjes tijdens recreatieve zwemuren op maandag van 13.30 tot 14.00 uur of donderdag van 12.00 tot 12.30 uur. Er is dus altijd gelegenheid om voor of na de les volop te oefenen. Voor meer informatie kunt u terecht aan de balie van het sportcentrum.

Aqua-actief voor volwassenen

Hebt u altijd al uw zwemvaardigheid willen verbeteren? Dan biedt De Helster u nu de mogelijkheid dit te doen. Bij het Aqua-actief op de maandagmiddag van 14.00 tot 14.30 uur komen alle basis zwemvaardigheden aan de orde en verbetert u uw zwemtechniek. Dit houdt in dat u bij ons terecht kunt voor de verbetering van uw zwemslag maar ook als u wilt leren duiken. Kunt u wel zwemmen, maar hebt u nooit leren crawlen, dan is het ook mogelijk om daar les in te krijgen. Daarnaast werkt u aan het verbeteren van uw conditie. De lessen worden gegeven in het diepe bad. Interesse? Kom dan een keer vrijblijvend meedoen. U zult ervaren hoe snel u uw techniek verbetert en tegelijk uw conditie opbouwt. Na de les kunt u nog banen zwemmen of gebruik maken van het recreatiebassin.

Meer informatie

Op onze website www.dehelster.nl leest u alles over de sportieve mogelijkheden die het sportcentrum te bieden heeft. Ook vindt u er alle adressen van de zaalsportaccommodaties en sportverenigingen in de gemeente Overbetuwe.