Persberichten Heuvelrug, 12.10 uur

Utrecht, 19-08-2008

Vrouw gewond bij poging beroving

ELST Op de Veenendaalsestraatweg is maandag 18 augustus een 41-jarige vrouw uit Elst beroofd. Ze is hierbij gewond geraakt.

Hierover volgt later vandaag een update. Momenteel wordt van de vrouw aangifte opgenomen.

Twee gewonden bij aanrijding

VEENENDAAL Op de Weverij ter hoogte van de Blekerij heeft maandag 18 augustus een aanrijding plaatsgevonden tussen twee automobilisten.

Omstreeks 20.40 uur reed een 23-jarige automobilist uit Veenendaal uit de richting van de Kerkewijk. Op dat moment reed een 68-jarige automobilist uit Veenendaal uit de richting van de Zandstraat, in een flauwe bocht net na de rotonde Zandstraat. De 23-jarige man bleef onvoldoende op zijn eigen weghelft en raakte de 68-jarige automobilist frontaal. De 68-jarige Veenendaler raakte gewond aan zijn knie en een 69-jarige vrouw (uit Veenendaal) die bij hem in de auto zat, had pijn op haar borst. Omstanders verleenden eerste hulp waarna ambulancepersoneel de man en vrouw vervoerde naar het ziekenhuis in Ede. De 23-jarige man kwam er zonder letsel vanaf.

Kop-staartbotsing

VEENENDAAL Op de Wageningselaan heeft maandag een kop-staartbotsing plaatsgevonden tussen twee personenautos en een bestelauto.

Omstreeks 17.10 uur kreeg de politie de melding van het ongeval. Drie bestuurders reden richting Veenendaal centrum, toen ze ter hoogte van een supermarkt op elkaar botsten. Een 38-jarige bestuurder van een bestelauto uit Veenendaal reed over de Wageningselaan, komende uit de richting van Achterberg. Voor hem in dezelfde richting reden een 54-jarige automobiliste uit Veenendaal en een 43-jarige automobilist uit Veenendaal. Laatstgenoemde stopte om linksaf te slaan. De vrouw die achter hem reed, stopte ook nog op tijd maar de bestuurder van de bestelbus was te laat en botste op zijn voorgangers. De vrouw is met nekklachten naar het ziekenhuis in Ede vervoerd. Ook een 38-jarige vrouw uit Veenendaal die als passagier bij de vrouw in de auto zat, had pijn in haar nek, evenals de 43-jarige automobilist. Zij hoefden niet per ambulance naar het ziekenhuis. De bestuurder van de bestelbus had geen letsel.