Politie zoekt getuigen overval Lidl

Eindhoven Strijp, 19-08-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een gewapende overval op de Lidl supermarkt aan de Strijpsestraat.

Toedracht
Maandagavond rond 20.15 uur stonden twee mannen op een scooter vlakbij deze supermarkt te wachten. De supermarkt was gesloten en de medewerkers wilden via de achteruitgang het pand verlaten. Toen een 17-jarige medewerker de deur opende, dwongen de mannen de medewerkers binnen te blijven De daders gingen er met een geldbedrag op de scooter vandoor richting de Rondweg.

Signalement daders
Het signalement van de daders: de man achter op de scooter is tussen de 18 en 22 jaar oud, 1.80 meter, dun postuur, licht getinte huid en sprak met buitenlands accent. Hij droeg een bivakmuts, handschoenen en had een rugzak op zijn rug. De bestuurder van de scooter was ongeveer net zo oud, ongeveer 1.85 meter, had hetzelfde postuur en sprak met hetzelfde buitenlandse accent. Hij droeg over zijn bivakmuts een integraal helm met transparant vizier. Beide verdachten droegen donkerkleurige kleding.

Heeft u informatie?
De politie wil graag in contact komen met getuigen die de overval hebben gezien of aanvullende informatie hebben. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.