Deelgemeente Oud-West Amsterdam



Ondernemershuis West binnen de Ring

Heeft u een idee voor een eigen bedrijf, maar weet u niet hoe u moet starten? Heeft u een onderneming, maar merkt u dat het moeilijker wordt om klanten te werven? Wilt u misschien vernieuwen met uw bedrijf, maar weet u niet goed hoe u dat kunt aanpakken? Of wilt u juist stoppen met uw onderneming en zoekt u een goede manier om uw bedrijf over te dragen?

Kom met deze of andere ondernemersvragen naar Ondernemershuis West binnen de Ring. Het huis is er voor alle (startende) ondernemers die wonen of werken in de stadsdelen Westerpark, Bos en Lommer, De Baarsjes en Oud-West. U kunt er terecht voor een individueel bedrijfsadvies, hulp bij het opstellen van een ondernemingsplan, cursussen en workshops, achtergrondinformatie en ondersteuning bij het vinden van onder andere bedrijfsruimte en financiering.

De meeste diensten van Ondernemershuis West binnen de Ring zijn gratis, voor andere geldt een beperkte bijdrage. Een intakegesprek is altijd gratis. Loop daarom gerust eens binnen of bel voor een afspraak.

Er is een uitgebreid cursusaanbod waarvoor u zich als ondernemer kunt inschrijven. Mensen met een inkomen of uitkering op bijstandsniveau komen in aanmerking voor een verlaagd tarief.

Ondernemershuis West binnen de Ring is gevestigd op de Admiraal de Ruijterweg 84-86 en is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 17.30 uur (zaterdag alleen op afspraak). U kunt ook bellen met 020-5892930.

Meer informatie vindt u op http://www.ondernemershuis-west.nl © Gemeente Amsterdam