Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 19 augustus 2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 12 augustus 2008

2. Best.secr Uitnodigingen: Beslissen wie gaat. a. burg. gaat; a. herdenking Airborne d.d. 14-09; b. burg. en weth. Hendriks b. 50-jr. huwelijk fam. Leukfeldt d.d. gaan 06-09; c. burg., weth. V.d. Berk en c. 60-jr. huwelijk fam. Schepens d.d. Hendriks gaan; 07-09; d. burg. en weth. Hendriks d. 50-jr. huwelijk fam. Boets d.d. 01- gaan. 10.

3. PBZ-BW Tijdelijke huisvesting bij agrarische Besluiten vast te houden aan de voorgeschreven Akkoord. bedrijven van ex-gedetineerden in procedure inclusief bekendmaking van voornemen om ontspoorde mensen in kader van medewerking te verlenen aan verzoeken om tijdelijke reíntegratie. huisvesting ex-gedetineerden.
4. PBZ-BW Plaatsen units, NCC Vliegden 1. Afwijken van welstandsadvies. Akkoord.
5. PBZ-BW Uitbreiding schoolgebouw. Vrijstelling verlenen van plaats en richting van de Akkoord. bebouwingsgrenzen.
6. PBZ-BW Onvolledige bouwaanvraag en Instemmen met concept-brief en de heer Van Rooji Akkoord. principeverzoek plaatsing twee berichten dat zijn bouwaanvraag en principeverzoek stacaravans/chalets een 't Achterom wegens onvolledigheid niet worden behandeld. 9/9A door dhr.v. Rooij.

7. PBZ-BW Ingebruikgeven grond Corridor. Een strook grond in gebruik geven aan dhr. Raaijmakers. Akkoord.
8. SLZ Aanpassingen zwembad De Neul. De raad voorstellen akkoord te gaan met: Akkoord.
1. het extra beschikbaar stellen van 42.920,-- uit het onderhoudsfondsen tbv toiletten, douches en waterzuivering;
2. het beschikbaar stellen van een krediet van 145.350,-- voor de uitbreiding van de recreatieve voorzieningen niveau in het zwembad;
3. het aanpassen van de tarieven;
4. akkoord gaan om alsnog zonnebanken op te nemen in de plannen;
5. kennisnemen van de ontwikkelingen van exploitatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 19 augustus 2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. van Rooie Sok.


9. BEZ-HZ Stilleggingsbesluit en optreden tegen 1. stilleggingsbesluit voor het verbouwen van een stal Akkoord. overige overtredingen Lieshoutsedijk 37. tot woonruimte op het adres Lieshoutsedijk 37 (achteraf) bekrachtigen; 2. handhavingsprocedure opstarten tegen de gerealiseerde uitbreiding van een landbouwschuur zonder bouwvergunning; 3. het strijdige gebruik van het verkochte deel van het perceel wraken; 4. de overtreden manen het opgeslagen asbest te verwijderen.


10. OSZ-FIN Notitie verzekeringen Vrijwillige Instemmen met de notitie en de hierin opgenomen Akkoord. brandweer. beleidslijnen.
11. OSZ-JZ Beslissing op bezwaarschrift Mts. Van Besluiten tot het in stand laten van de bestreden Akkoord. Heesch tegen bouwvergunning dubbel bouwvergunning en het bezwaarschrift ongegrond woonhuis D'n Ekker in Olland. verklaren.
12. PBZ-BW Mantelzorgverzoek E.J. Brouwers, Verzoeker schriftelijk mededelen dat de gemeente op Akkoord. Wilgenstraat 11. basis van het ingediende verzoek geen aanleiding ziet het weigeringsbesluit van 22-6-2007 te heroverwegen.
13. PBZ-BW Bouw Carport Kortestraat 11. Medewerking verlenen aan de bouw van een carport. Akkoord.
14. PBZ-BW Speeltuin in plangebied Lieshoutseweg Berichten dat speeltuin niet tot de mogelijkheden behoort. Akkoord. ­ Eimbert.