Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

---

'Wit Licht-dagen' op Unive.nl

Actie rond eerste concert Marco Borsato

Assen -Van 19 tot en met 21 augustus 2008 staat de Univé-website in het teken van 'Wit Licht'. Tijdens de drie actiedagen kunnen (potentiële) klanten gratis kaarten bemachtigen voor het eerste Wit Licht-concert van Marco Borsato op 10 oktober 2008 in het Gelredome te Arnhem.

De actie vloeit voort uit de samenwerking die Univé en zijn fusiepartners VGZ, IZA en Trias met Marco Borsato zijn aangegaan rond zijn project 'Wit Licht'. Dit project omvat een film, een album en een concertreeks van de populaire zanger.

Univé ondersteunt 'Wit Licht' onder andere vanwege het maatschappelijk betrokken karakter van het project. Marco Borsato belichaamt met zijn sympathieke en betrokken persoonlijkheid de kernwaarden die Univé uitdraagt: persoonlijk, toegankelijk en dichtbij.

Online afsluiten verzekering = 2 gratis concertkaarten Univé laat haar klanten en relaties graag de vruchten plukken van de samenwerking met Marco Borsato. Wie tijdens de drie actiedagen via internet een Univé-verzekering afsluit, ontvangt twee gratis concertkaarten. Deze kaarten zijn tevens geldig als toegangsbewijs voor de film Wit Licht. Per dag zijn er 500 kaarten beschikbaar. De actie geldt voor alle verzekeringen, met uitzondering van de Kortlopende Reisverzekering.

Meer informatie en voorwaarden
Meer informatie over de Univé Wit Licht Dagen is te vinden op www.unive.nl/witlichtdagen. Ook de actievoorwaarden staan op de website van Univé vermeld.



Ingezonden persbericht