Ingezonden persbericht


Satyam krijgt positieve waardering voor Business Intelligence- en Performance Management-diensten van Gartner

Satyam opgenomen in MarketScope for Business Intelligence (BI) and Performance Management (PM) Services, Western Europe, 2008

Hoofddorp, 19 augustus 2008 Satyam Computer Services Ltd. (NYSE: SAY), wereldwijd dienstverlener op het gebied van advies en IT, krijgt van Gartner een positieve waardering in de MarketScope for Business Intelligence (BI) and Performance Management (PM) Services, Western Europe, 2008 .

Satyam levert innovatieve Business Intelligence- (BI) en Performance Management-oplossingen (PM) voor klanten in uiteenlopende sectoren en regio s. Het oplossen van complexe bedrijfsproblemen en het realiseren van maximale resultaten zijn daarbij de drijfveren. De BI- en PM-professionals van Satyam bieden oplossingen op het gebied van end-to-end warehousing, BI en analyse. Bedrijven kunnen hiermee hun data inzetten als een strategisch bedrijfsmiddel. Ze leggen hiermee de basis voor snellere, gefundeerde beslissingen en het effectiever bedienen van klanten. Satyam heeft hiermee in Europa, het Midden-Oosten en Afrika recent grote successen geboekt. De Gartner-evaluatie stimuleert het bedrijf om op deze voet verder te gaan.

De toekenning van het predicaat Positive door Gartner onderstreept dat we de business van onze klanten begrijpen , zegt Sarvesh Kumar, directeur BI en PM Europa bij Satyam. Het biedt onze medewerkers inspiratie om op een dieper niveau met klanten samen te werken en onze krachtige oplossingen nog beter te laten aansluiten op klantbehoeften.

###

Over de MarketScope

De MarketScope van Gartner is een evaluatie van een markt over een bepaalde periode. De MarketScope geeft een analyse van de prestaties van leveranciers op basis van criteria die door Gartner zijn vastgesteld. Gartner prijst geen leveranciers, producten of diensten uit de MarketScope aan en adviseert evenmin om leveranciers met de hoogste scores te selecteren. Verder wijst Gartner elke aansprakelijkheid met betrekking tot deze evaluatie af.

Over Satyam

Satyam Computer Services Ltd. (Euronext Amsterdam: SAYE, NYSE: SAY) is een wereldwijde dienstverlener op het gebied van advies en IT. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, systeemintegratie en outsourcing aan klanten in twintig* verschillende sectoren in 66* landen, waaronder Nederland, België en Luxemburg. Satyam beschikt over een brede, functionele expertise, hoogwaardige technologische kennis en een wereldwijd delivery-model om bedrijven te helpen bij het optimaal inrichten van hun belangrijkste processen en hun prestaties te verhogen. Bij Satyam werken 51.643* professionals op het gebied van engineering, productontwikkeling, supply chain management, CRM, BPM, BI, enterprise integration en infrastructuurbeheer. Satyam bedient 670* klanten vanuit zijn Development Centres in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Egypte, de Verenigde Arabische Emiraten, India, China, Maleisië, Singapore en Australië. Van deze klanten behoort ruim een derde tot de Fortune® 500.