Scoubeezz touwtjes verdient blijvende plek in speelgoed markt


OSS, 20080819 -- Trendy Speelgoed herintroduceert Scoubeezz. De nu 100% weekmakervrije en sterke touwtjes voor eindeloos knoop en knutselplezier zullen dit najaar weer zeer populair worden onder de schoolgaande jeugd!

Creatief zijn met Scoubidou touwtjes was in 2004 een enorme rage, tot in het nieuws kwam dat de touwtjes weekmakers bevatten en de touwtjes in stilte van de markt verdwenen. Nu zijn de scoubidou touwtjes op volle sterkte terug! Gegarandeerd weekmakervrij, hoogwaardige knoopkwaliteit en voorzien van een nieuwe naam: Scoubeezz.

Dit creatieve knutselproduct verdient een vaste plaats in de knutselmarkt want de toepassing van de touwtjes van Scoubeezz en de hoeveelheid creaties die er mee te maken zijn is eindeloos!

Naast de gewone felgekleurde touwtjes zijn nu ook regenboogtouwtjes leverbaar. Een ferme ruk aan beide zijden zorgt ervoor dat het gekleurde binnenwerk opkrult en een multi kleuren regenboog effect geeft waarmee de creaties extra spannend gemaakt worden.
Nu de meeste scholen weer zijn begonnen ontdekken de scholieren de leuke mogelijkheden van knopen met touwtjes van Scoubeezz(TM). Sleutelhangers, tas- en etui versieringen, personaliseren van pennen en potloden, slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden met Scoubeezz(TM) touwtjes.

Het knopen van de touwtjes op de juiste manier is in eerste instantie niet gemakkelijk maar wordt nu uitgelegd in het in kleur geillustreerde en van foto's voorziene instructie boek. In het schoolpret boekje staan talloze mogelijke creaties, van knutseltraktaties, tot sleutelhangers en penversiersels. Het speciale Scoubeezz accessoire setje maakt het assortiment af. Met de daarbij geleverde kleurige kralen, haakjes, sleutelhangers en plakoogjes kunnen jong en oud meteen aan de slag.

Trendy Speelgoed herintroduceert dus eigenlijk dit knutselspeelgoed op de Nederlandse markt, vlak voor de vakantie periode, want ook daarvoor leent dit product zich uitstekend! Met het najaar in het vooruitzicht, als de knutselmarkt weer op volle sterkte is wordt dan ook weer veel verwacht van dit unieke product!

Verkrijgbaar bij www.trendyspeelgoed.nl vanaf ¤ 5,95

Voor knoopvoorbeelden en afbeeldingen van Scoubeezz touwtjes:
www.trendyspeelgoed.nl/shop/Scoubeezz-25-touwtjes-met-Regenboog-effect-p-16301.html

www.trendyspeelgoed.nl/shop/Scoubeezz-30-touwtjes-in-allerlei-kleuren-p-16300.html

www.trendyspeelgoed.nl/shop/Scoubeezz-Instructieboekje-Nederland---Frans-p-16303.html





Ingezonden persbericht