Kuoni Travel Nederland lanceert uniek reisblog voor reizigers


AMSTERDAM, 20080819 -- Afgelopen vrijdag 15 augustus 2008 is inouk.nl live gegaan als onderdeel van de herpositionering van Kuoni. Het is hiermee de eerste reisblog in Nederland welke is geïnitieerd is door een touroperator.

Medewerkers van Kuoni kunnen hun persoonlijke reisverslagen plaatsen. Hier kunnen bezoekers op reageren en eventueel vragen stellen.

Ook klanten die zelf een reisverslag hebben, worden uitgenodigd deze in te sturen. Kuoni Travel Nederland wil met inouk.nl bezoekers inspireren, nuttige tips en adviezen delen en een nieuwe brug slaan in communicatie met huidige en nieuwe klanten. Kuoni bezit veel kennis op het gebied van reizen en verre bestemmingen en kan doormiddel van een blog deze kennis delen. Op de website www.kuoni.nl kunnen reizen online geboekt worden.

Op inouk.nl zijn al diverse reisverslagen te lezen. Eén daarvan is van managing director Mike van Snek : inouk.nl/mansions-mississippi-cowboys-indians-disney-beaches/

"Inouk is een uniek reisweblog waar consumenten op een moderne en transparante manier kunnen communiceren met Kuoni. Je kunt er zelf een reisverslag kwijt met foto's en filmpjes, een vraag stellen over een bepaalde reis waar je een antwoord op kunt verwachten maar ook kun je hier worden geïnspireerd over de allernieuwste trends in de reiswereld. Kortom, zeer leuk en informatief om regelmatig een bezoekje te brengen dus!" aldus Van Snek.

Op inouk.nl wordt ook aandacht besteed aan speciale arrangementen, bijzondere bestemmingen, nieuws van Kuoni, reisadvies en exclusieve aanbiedingen. Ook zijn er nuttige links terug te vinden en zullen er video's en foto's gedeeld worden.





Ingezonden persbericht