Time : 14:46:03
Date : 19 August 2008
Sender Name: FUN BELGIUM N.V.

19/08/2008 - FUN OPENT TWEEDE VESTIGING IN WALLONIE te WATERLOO.

FUN, de jonge winkelformule in vrijetijdsartikelen heeft in korte tijd een zeer succesvolle weg afgelegd. Nadat vorig jaar op 12 oktober 2008 drie nieuwe winkels werden geopend in Edegem, Lokeren en Wavre, opent FUN nu haar tweede vestiging in Wallonië. Fun brengt vernieuwing in het segment van de vrijetijdsbesteding voor kinderen, jongeren én volwassenen met een ruim assortiment speelgoed, multimedia, tuinmeubelen, zomerartikelen, school, baby en seizoensprodukten waaronder Halloween en Kerstdecoratie. FUN heeft in de laatste drie jaar diverse nieuwe shop in the shop formules met succes opgestart. Zo is er bijvoorbeeld de exclusiviteit tot exploitatie van de Disney Plaza, een shop in the shop waar men alle Disney-produkten kan aantreffen. Ook is er de Plopsa-shop, een samenwerking met Studio 100 waar alle leuke karakteritems van o.a. Mega Mindy, Piet Piraat, Kabouter Plop, Samson en Gert, enz kunnen gevonden worden. Recent werd een samenwerking opgestart met Standaard Boekhandel en kan men in elke FUN-vestiging een Standaard Bookshop aantreffen.

FUN heeft nu een tweede vestiging in Wallonië, waardoor het totaal aantal vestigingen neerkomt op 27 filialen. Voor 2008 worden nog twee nieuwe vestigingen gepland. Beide vestigingen zullen geopend worden in het komende najaar. Ook voor 2009 staat er veel expansie geprogrammeerd. FUN wil de komende jaren drie nieuwe winkels openen per jaar. Hieromtrent zijn de locaties reeds voor de eerstvolgende twee jaar voorhanden en worden actueel de nodige vergunningen aangevraagd. De expansie in Wallonië zal gestaag worden uitgebreid met minstens één nieuwe FUN-vestiging per jaar.

FUN werd opgericht door de familie Coeman en groeide via een snelle expansie en het partnership met het beursgenoteerde Mistiska uit tot één van de grootste retailers in de markt van de vrijetijdsbesteding.

Voor alle verdere info over FUN en de opening van de nieuwe winkel in Waterloo kan u terecht bij:

Bart Coeman
Chairman en bestuurder
tel 050 - 40 87 20
e-mail: bart.coeman@fun.be

Filiep Blontrock
Ceo
tel 050 - 40 87 20
e-mail: filiep.blontrock@fun.be