Ingezonden persbericht


Sjaak Bral ergert zich bij Radio Veronica's ochtendshow 'Ook Goeiemorgen'

Cabaretier presenteert wekelijks item 'Sjaaks Ergernissen Top 3' bij 'Ook Goeiemorgen'

Naarden, 19 augustus 2008 | Vanaf morgen is de bekende Haagse cabaretier Sjaak Bral iedere woensdag rond kwart over acht te horen bij Radio Veronica's ochtendshow 'Ook Goeiemorgen' met 'Sjaaks Ergernissen Top 3'.

Sjaak Bral is vanaf morgen iedere woensdagochtend rond kwart over acht te horen bij 'Ook Goeiemorgen' met 'Sjaaks Ergernissen Top 3'. In de ochtendshow van Radio Veronica spuwt Hagenees Sjaak Bral op geheel eigen wijze zijn gal over voor iedereen herkenbare eigentijdse ergernissen en irritaties rondom het actuele nieuws. Ook Radio Veronica-luisteraars kunnen hun bijdrage leveren aan 'Sjaaks Ergernissen Top 3'. Bral is bij het grote publiek bekend als cabaretier (zijn huidige voorstelling is genomineerd voor de Toneelpublieksprijs 2008) en als columnist van het AD. Als schrijver heeft Sjaak inmiddels zeven boeken op zijn naam staan.

Sjaak Bral: 'Ergernissen zijn net als belastingen: ze zijn er altijd en overal. De dagelijkse files. Tv-reclames. Openstaande bruggen. Mart Smeets. Maar ik zie ergernis juist als een brandstof! Het lucht heerlijk op en verjaagt de demonen in je hoofd. Kortom: wie zijn leven baseert op negativiteit zal zich juist beter voelen.'

Ook Goeiemorgen
'Ook Goeiemorgen' is 'De meer muziek ochtendshow' bij Radio Veronica. Iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur met de beste 80's & 90's hits, het laatste nieuws, sport en entertainment. 'Ook Goeiemorgen wordt gepresenteerd door een all star-cast bestaande uit onder anderen: Colin Banks, Jan Paparazzi, Arend Langenberg, Olav Mol en Sjaak Bral.

Radio Veronica

Radio Veronica is het station met de beste 80's & 90's hits en dj's als Rob van Someren, Ferry Maat, Bart van Leeuwen, Colin Banks, Patrick Kicken, Ben Liebrand, Rick van Velthuysen, Erwin Peters, Peter Teekamp, DJ Silverius, Silvan Stoet en DJ Sven. Radio Veronica is in heel Nederland via de ether, Digitenne, Astra satelliet, radioveronica.nl en kabel te ontvangen.

Radio Veronica is onderdeel van de Sky Radio Group.



Ingezonden persbericht