Persbericht

19 augustus, 2008

SD Worx wint Microsoft Award als beste ISV-partner voor EMEA ~ Eerste keer dat een Belgische organisatie verkozen wordt tot beste Independent Software Vendor ~

Microsoft reikt jaarlijks per continent één ISV(Independent Software Vendor)-partner award uit voor Microsoft Dynamics. SD Worx is dit jaar de winnaar en is hiermee het eerste Belgische bedrijf dat deze award ontvangt. De jury baseerde de beslissing op de uitmuntende verkoopresultaten, hoge klantentevredenheid en hoogstaande technische expertise van de organisatie. Deze expertise is de basis voor de internationale payroll- en HR-oplossing van SD Worx, HR Webworx X-Tend, die ontwikkeld is in Microsoft Dynamics.

Naast deze business georiënteerde award heeft SD Worx eerder de Microsoft Gold Partner-certificatie ontvangen voor de technische competenties van de organisatie.

SD Worx positioneert zich, als marktleider in België en de derde grootste aanbieder van payroll en HR-diensten in Europa, stevig op ICT-gebied. Het bedrijf doet dit niet alleen met Microsoft .NET en Dynamics AX-oplossingen, maar ook met ERP-oplossingen van Peoplesoft, SAP en andere ICT-gerelateerde diensten en systemen.