Politie Zeeland


---


O-1637-2008. Twee mannen aangehouden in Scharendijke
Politie Zeeland heeft maandag om 23.41 uur twee mannen aangehouden wegens het in bezit hebben van harddrugs in de Grevelingenlaan in Scharendijke.
Bij het zien van de politie reden de twee mannen, 21en 24 jaar oud en afkomstig uit Burgh Haamstede en Ouddorp, met hoge snelheid weg. Even later begaf de motor van de auto het en kwamen de mannen tot stilstand.
De 24-jarige bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en de personenauto bleek sinds 2005 niet te zijn gekeurd.
Bij fouillering bleken de mannen enkele bootjes cocaïne bij zich te hebben. Naast de personenauto werden ook nog 6 bootjes cocaïne aangetroffen.
Beide mannen zijn overgebracht naar Torentijd.

W-1638-2008 In slaap achter het stuur
Vanmorgen rond 08.20 uur vond op de Rondweg Biggekerke in Biggekerke een kop/staartaanrijding plaats.
Een 22-jarige automobiliste uit de gemeente Veere verklaarde dat ze net van haar werk kwam en in slaap was gevallen achter het stuur.
Ze was achterop de auto van een 49-jarige vrouw uit Oost Souburg gereden.
De auto van de 22-jarige moest worden weggesleept, de andere auto liep geen schade op.
De bestuursters raakten niet gewond.

Z-1639-2008 Vier mannen aangehouden n.a.v. mishandeling
Politie Zeeland heeft maandag vier mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de mishandeling van een 34-jarige man uit de gemeente Sluis op 20 juli jl.
De 34-jarige man is in de nacht van zaterdag 19 juli op zondag 20 juli in Clinge door een aantal personen geschopt en geslagen.
Hij liep letsel op aan hoofd, gezicht, rug en knie.
De vier zijn in verzekering gesteld. Het betreffen drie inwoners van de gemeente Hulst van 16-, 27- en 28 jaar en een 26-jarige man uit Hulst.

O-1640-2008 Hert op spoorrails
Vanmiddag rond 13.00 uur heeft het treinverkeer rondom Goes even stilgelegen omdat er ter hoogte van de Koetingseweg een hertje over de spoorrails liep.
Omdat omstanders zich ook op het spoor begaven is op verzoek van de politie het treinverkeer even stilgelegd.
Agenten wisten het diertje te overmeesteren maar op het moment dat er twee treinen naderden vluchtte hij in de richting van Kapelle.
Hij is vermoedelijk de bossages ingedoken en is niet meer aangetroffen.





Politie Zeeland