Keyware


Keyware : uitgifte converteerbare obligatielening

Brussel, België 19 augustus 2008 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, kondigt aan dat de Buitengewone Algemene Vergadering van 18 augustus 2008 Raad de uitgifte van een converteerbare obligatie heeft goedgekeurd.

Op 18 augustus 2008 heeft de Buitengewone Algemene Vergadering besloten tot de uitgifte van (i) converteerbare obligaties voor een maximaal bedrag van zes miljoen euro (6.000.000 EUR) en een minimumbedrag van vier miljoen euro (4.000.000 EUR) (de 'Obligaties') en (ii) maximum drie miljoen (3.000.000) warranten (de 'Warranten') die recht geven op inschrijving op evenveel aandelen van de Vennootschap (de 'Uitgifte'), de opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders naar aanleiding van de vooropgestelde Uitgifte en de uitgifte van nieuwe aandelen beneden fractiewaarde van de bestaande aandelen. Iedere persoon kan deelnemen aan de Uitgifte op voorwaarde dat hij of zij voor minstens 250.000 euro inschrijft. Inschrijvingen op de Uitgifte zullen kunnen worden ingediend bij ING België, Marnixlaan 24, 1000 Brussel.

De conversieprijs per aandeel van de Obligaties zal gelijk zijn aan het laagste bedrag van (i) 1 EUR of (ii) 60% van de laagste slotkoers bij sluitingstijd op Euronext Brussels in een periode van zes (6) beursdagen voorafgaand aan de ondertekeningsdatum van de conversiebevestiging van de Obligaties, of (iii) de uitgifteprijs van andere effecten die worden uitgegeven door de Vennootschap na datum van uitgifte van de Obligaties en die verwisselbaar, uitoefenbaar of converteerbaar zijn in aandelen van de Vennootschap.

De inschrijvingstermijn voor de Obligaties en Warranten zal lopen van 19 augustus 2008 tot 2 september 2008. Deze termijn die kan verlengd of verkort worden door de raad van bestuur.

Stéphane Vandervelde, CEO Keyware Technologies : Zelfs in de huidige moeilijke omstandigheden waarin de financiële markten verkeren, is er een bevredigende belangstelling voor de converteerbare obligatielening van Keyware. Wij zijn ervan overtuigd de converteerbare obligatielening succesvol te kunnen plaatsen. De fondsen zullen a priori aangewend worden om Keywares betaaltransactie-activiteiten voor Visa, MasterCard, Maestro en V PAY te ondersteunen.

copyright © 2006 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy