Provincie Noord-Holland

Win een dagje Tall Ships' Race Den Helder

3-7-2008

Den Helder is van 20 tot 23 augustus de verzamelplaats van meer dan 70 tall ships. Als u meedoet aan de onderstaande prijsvraag maakt u kans op de onderstaande prijsvraag.

Het maritieme festival is vergelijkbaar met de andere Sail-evenementen in Nederland. De zeilschepen meren af aan de kaden van het Helderse Nieuwediep, de Koopvaardersbinnenhaven en in het Natte Dok van de Oude Rijkswerf Willemsoord. Naast de majestueuze drie- en viermasters zullen ook gaffelschoeners, barken, yawls en briks present zijn.

De armada loopt Den Helder binnen op woensdagmorgen 20 augustus met aan boord 1500 trainees. Het vertrek valt op zaterdag 23 augustus met een imposante Parade of Sail op het Marsdiep.

In de dagen daarvoor is het vier dagen spetterend feest met onder andere een drakenbootfestival, diverse optredens en vuurwerk langs de kaden en in de binnenstad van Den Helder. De provincie Noord-Holland is sponsor van de Tall Ships Races.

Arrangement

Wilt u genieten van een speciaal arrangement op 20, 21, 22 of 23 augustus? Beantwoord dan onderstaande vraag. De prijs geldt voor twee personen. Daarbij horen een treinkaartje naar Den Helder, een rondvaart en een lunch.

In welk land ligt de thuishaven van de legendarische, 91 meter lange driemaster Cuauhtémoc?

a) Mexico

b) Duitsland

c) Noorwegen

Meer informatie vindt u op de website van de Tall Ships' Race. Mail uw antwoord voor 28 juli naar jouwprovincie@noord-holland.nl. Van de juiste inzenders zullen vijf winnaars samen met een gast van dit speciale arrangement gaan genieten. Winnaars ontvangen uiterlijk 1 augustus bericht.