AutoRai

Groen milieulabel voor alle Lancia Deltaâs inclusief A-label

(8/19/2008)
Geïnteresseerden in de nieuwe Lancia Delta kunnen vanaf september niet alleen bij de dealer, maar ook bij een speciaal ingericht âLancia Test Centreâ terecht bij de Lancia importeur.

De door het âLancia Style Centreâ ontworpen Lancia Delta zet de traditie van beroemde als de Aprilia, Appia, Fulvia, Beta en Lybra voort. Lanciaâs comeback in het middenklasse segment wordt gekenmerkt door een hoog comfortniveau, uitmuntende prestaties en ruime buitenmaten: lengte 4,5 meter, breedte 1,8 meter en hoogte 1,5 meter, gecombineerd met een brede wielbasis van 2,7 meter.

Het brede motorengamma biedt voor zowel de benzine- als de dieselrijder de juiste optie. Zo is er de 120 en 150 pk sterke 1.4 T-Jet benzinemotor. In februari volgt een 1.8 Di Turbo Jet benzineblok met 200 pk. Qua diesels is er een 120 pk sterke 1.6 MultiJet, een 2.0 MultiJet met 165 pk èn een 190 pk sterke 1.9 16V Twin Turbo. Alle motoren zijn milieuvriendelijk en hebben een groen milieulabel. De 1.6 16 V Multijet Argento SelecTronic heeft zelfs een A-label.

De Lancia Delta staat vanaf september bij de dealer vanaf ⬠23.995. De Lancia Delta 1.4 T-Jet 120 Argento is te leasen vanaf ⬠487,- per maand. Standaard is de Delta voorzien van o.a elektrische raambediening voor- en achter, airconditioning, centrale armsteun met koelvak, 6 airbags, in hoogte verstelbare voorstoelen, neerklapbare èn verschuifbare achterbank, LED-verlichting voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/MP3 speler met stuurbediening.

Medio september opent de Lancia importeur in Lijnden de deuren van een speciaal ingericht âLancia Test Centreâ. Hier staan alle Deltamodellen en motorvarianten beschikbaar voor proefritten. Een professioneel team staat de klant te woord en trakteert deze op o.a. espresso en andere Italiaanse specialiteiten. Wachten op een proefrit hoeft de klant niet. Een afspraak maakt deze eenvoudig via een sms. Een âTest Centre professionalâ neemt contact met deze persoon op om een afspraak te maken.