Persberichten Rijn & Venen, 10.00 uur

Utrecht, 20-08-2008

Alcoholcontrole

BREUKELEN - Dinsdagavond 19 augustus van 21.15 tot 22.10 uur heeft de politie op de Stationsweg een alcoholcontrole gehouden. Van de twintig gecontroleerde bestuurders had er één teveel gedronken. De 63-jarige man uit Nieuwer Ter Aa, een bestuurder van een bestelbus, is aangehouden. Ademanalyse wees uit dat hij 295 ug/l in zijn lichaam had. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van twee uur.

Beboet

MIJDRECHT De politie heeft dinsdag 19 augustus een 17-jarige jongen uit Vinkeveen en een 22-jarige man uit Polen bekeurd voor het fietsen door rood licht. Laatstgenoemde is aangehouden omdat hij zich niet kon identificeren. De politie zag het tweetal omstreeks 19.35 uur bij het rode verkeerslicht aan de Industrieweg staan. De fietsers zagen de politieauto ook en bleven keurig wachten. Toen de politieauto voorbij reed, staken ze alsnog over. Dat leverde een bekeuring op.

Aanrijding

MONTFOORT Op de Provinciale weg N228 is een 21-jarige bromfietsster gewond geraakt toen ze ten val kwam. De vrouw uit Montfoort kwam dinsdag omstreeks 17.35 uur met haar voorwiel in de berm en raakte de macht over het stuur kwijt. Ze kwam ten val en raakte gewond. Ze is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Identiteit vastgesteld

DE HOEF Uit nader onderzoek is gebleken dat de aangetroffen resten van het menselijk lichaam afkomstig zijn van de 58-jarige vermiste bewoner. Forensische rechercheurs troffen woensdag 13 augustus in de afgebrande schuur resten aan van een menselijk lichaam. Het onderzoek naar de oorzaak van brand loopt nog. De brand was zeer fel en door deze intensiteit zijn aanwijzingen en /of sporen zeer moeilijk vast te stellen.