Gemeente Oirschot

Nota Jeugdbeleid 2009-2012 ter inzage

Tot en met 29 augustus 2008 ligt de conceptnota Jeugdbeleid 2009-2012 ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis. In deze nota besteden we aandacht aan alle aspecten van het jeugdbeleid. Bijvoorbeeld aan speelvoorzieningen, het jongeren(opbouw)werk, het onderwijs, het verenigingsleven, wonen en arbeid, kinderopvang, peuterspeelzaalwerk en vrijwilligerswerk/participatie. Ook geeft de nota een eerste aanzet voor de ontwikkeling van een Centrum voor Jeugd en Gezin. Het jeugdbeleid richt zich op inwoners van 0 tot 23 jaar en hun ouders of verzorgers.

Tot maandag 1 september 2008 kan iedereen hierover een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Oirschot, team Maatschappelijke Ontwikkeling, Postbus 11, 5688 ZG Oirschot. Een mondelinge zienswijze kunt u kenbaar maken bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.

Definitief beleid

Na deze inspraakperiode maken we een eindverslag met daarin de reacties op de ingediende zienswijzen. Die reacties leggen we voor aan burgemeester en wethouders. Daarbij wordt dan aangegeven op welke punten door burgemeester en wethouders al dan niet tot aanpassing van het beleid wordt overgegaan. Die bevindingen worden weer voorgelegd aan de Stuurgroep Jeugdbeleid. We streven ernaar om het nieuwe jeugdbeleid op 25 november a.s. ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.