Connexxion


Jolanda Poots benoemd tot lid Raad van Bestuur Connexxion

Mevrouw Jolanda Poots-Bijl, Financieel Directeur van ProRail, wordt per 1 oktober aanstaande Lid van de Raad van Bestuur en Chief Financial Officer (CFO) van Connexxion.
Jolanda Poots
Jolanda was sinds 2004 met name verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een budgetgestuurde organisatie binnen ProRail naar een organisatie die op prestaties wordt gestuurd. Voor haar periode bij ProRail werkte zij tot 2004 bij Accenture als senior manager Financial Performance Management.
Â
Peter Kortenhorst, voorzitter van de Raad van Bestuur: "Wij zijn erg blij met de komst van Jolanda, haar bewezen kwaliteiten zullen een verdere verbetering voor onze onderneming betekenen. Bovendien betekent haar benoeming een invulling van het door Connexxion uitgesproken diversiteitbeleid. Wij wensen haar veel succes in onze organisatie."

Aad Verveld

De heer Aad Verveld heeft besloten per 1 februari 2009, na afronding van de jaarcijfers 2008, zijn loopbaan buiten Connexxion voort te zetten. Aad is sinds 2001 werkzaam bij Connexxion als Concern Controller en was de laatste maanden tijdelijk benoemd in de functie van CFO en lid van de Raad van Bestuur. Wij danken Aad niet alleen voor zijn inzet en gedrevenheid, maar ook voor de belangrijke bijdrage die hij aan de ontwikkeling van Connexxion heeft geleverd. Wij wensen hem veel succes in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Peter Kortenhorst
Voorzitter van de Raad van Bestuur

Innovatie

* Waterbus: goed alternatief in de spits