Politie Brabant-Noord

Man uit Oss nog steeds vermist

De 77-jarige man uit Oss is nog steeds vermist. SMS-alert leverde geen tips op.

Oss, 20-08-2008 o Er wordt door de politie een dringende oproep gedaan om naar deze man uit te kijken. Mocht u denken hem gezien te hebben of hem ergens zien belt u dan met 0900-8844.

Dinsdagavond is er bij de politie de melding binnengekomen dat een 77-jarige inwoner uit Oss vermist was. De man was die middag op de fiets gaan biljarten in Oss. Hij is daarna naar familie gereden waar hij kort geweest is. Een getuige heeft de man tussen vier en vijf uur gezien bij een tankstation aan de Joost van den Vondellaan. Hij vroeg daar de weg naar de Macharenseweg. Dat is aan hem uitgelegd maar de getuige had de indruk dat hij het niet helemaal begreep. Het is goed mogelijk dat de man de weg niet meer weet en daardoor helemaal verkeerd gereden is.

De politie is direct een onderzoek gestart. Om half zes is er een SMS alert melding uitgegaan met het signalement van de man. Dat leverde geen bruikbare tips op en die actie is om kwart over acht beëindigd. Onder de dienstdoende agenten is het signalement van de man verspreidt om naar hem uit te kijken. Ook heeft de politie in de nacht van dinsdag op woensdag gericht gezocht naar de man in Oss en omgeving. Van deze vermissing zal vanavond bij Omroep Brabant een extra politiebericht uitgezonden worden. Ook zal men een foto van hem tonen tijdens deze uitzending. Deze foto zal ook te zien zijn op de website van Bureau Brabant, die deze actie begeleidt. (www.bureaubrabant.nl). Een politiehelikopter is dinsdagmiddag om één uur een zoekactie vanuit de lucht gestart.

Het signalement van de man is:

Lang 1.70M, normaal postuur, kort grijs haar

Hij is gekleed in een donkerblauwe spijkerbroek, licht roze blouse, donkerblauw vest met een ritssluiting en een groene regenjas. Ook draagt hij een zwarte leren pet.

Zijn fiets is van het merk Batavus, dames model en is bordeaux rood van kleur. Er zitten twee zwarte fietstassen op de bagagedrager.

Er wordt door de politie een dringende oproep gedaan om naar deze man uit te kijken. Mocht u denken hem gezien te hebben of hem ergens zien belt u dan met 0900-8844.