Gemeente Almere

Aanmelding uitreiking Bonifatiusspeld 2009

20-08-2008

De Bonifatiusspeld De uitreiking van de hoogste onderscheiding van Almere, de Bonifatiusspeld, is gepland in januari 2009. Eenmaal per jaar reikt de burgemeester deze uit aan een inwoner, die zich op een bijzondere manier belangeloos verdienstelijk heeft gemaakt voor de Almeerse samenleving.

In de oneven jaren, waaronder 2009, reiken we de onderscheiding uit aan iemand uit de economische sector. In de even jaren is iemand uit de maatschappelijke sector aan de beurt.
De vraag is nu bij wie we deze gemeentelijke onderscheiding op de nieuwjaarsinstuif 2009 gaan opspelden. Daarom vragen wij de medewerking van onze inwoners, instellingen, organisaties en bedrijven.

Kent u iemand die in aanmerking zou kunnen komen voor de Bonifatiusspeld, stuur dan uiterlijk 30 september een goed onderbouwde motivatiebrief over diegene naar: Gemeente Almere, t.a.v. afdeling Kabinet/ Representatie, postbus 200, 1300 AE Almere. Het College van Burgemeester en Wethouders van Almere maakt een keuze uit de ingezonden kandidaten.

Noot voor de redactie,