Gemeente Delfzijl

Besluitenlijst B&W gemeente Delfzijl 19 augustus 2008

Nr. Onderwerp Verantwoordelijk 1 Aangaan van een overeenkomst met de heer K.P. Rijzebol voor het RvdM juridisch vastleggen van een beplantingsplan ten behoeve van het bouwen van een pluimveestal aan de Kolholsterweg 14 te Spijk Instemmen met bijgevoegde overeenkomst en deze voor te leggen aan de heer K.P. Rijzebol.
2 Aangaan van een overeenkomst met de heer H.J. Sonneveld voor RvdM het juridisch vastleggen van een beplantingsplan ten behoeve van het bouwen van een machineberging op het perceel Bierumerweg 3 te Holwierde.
Instemmen met bijgevoegde overeenkomst en deze voor te leggen aan de heer H.J. Sonneveld.
3 Het vervangen van twee woningen door één woning RvdM Het college besluit in principe planologische medewerking te verlenen voor het vervangen van twee woningen door één woning, ex artikel 19 lid 2 van de WRO aan de Kerkstraat 8 te Wagenborgen. 4 Vergroten café aan de Hoofdstraat 27 te Meedhuizen RvdM Het college besluit in principe planologische medewerking te verlenen aan de vrijstellingsprocedure ex artikel 19 lid 2 van de WRO voor het vergroten van het café aan de Hoofdstraat 27 te Meedhuizen 5 Uitrusting consignatiedienst milieu en 24-uurs milieuklachten. MJ 1. Instemmen met de aanschaf van producten ten behoeve van het draaien van de consignatiedienst en 24-uurs milieuklachten; 2. Instemmen met de aanschaf van een voertuig ten behoeve van de consignatiedienst en 24-uurs milieuklachtenregeling 3. De kosten opvangen binnen de afdelingsbegroting VROM, product 6.723.03.00
4. Het besluit ter informatie voorleggen aan de raad. 6 Nieuwe inwonersdag gemeente Delfzijl MJ Voorgesteld wordt de Nieuwe Inwonersdag te houden op zaterdag 18 oktober 2008 en akkoord te gaan met het programma zoals aangegeven
7 Rapportage mandatering aan- en verkopen onroerende zaken ten JB behoeve van de revitalisering
Kennis nemen van de aan- en verkopen onroerende zaken ten behoeve van de revitalisering in het 2e kwartaal van 2008 op basis van het mandaatbesluit d.d. 2 januari 2007.
8 G6 Programma TvdV De afrekening van de G6 middelen over 2007 en het voorschot voor 2008 conform conceptbrief verantwoorden en aanvragen bij gedeputeerde staten van de provincie Groningen. 9 Uitspraak rechtbank Groningen in het kader van de WMO TvdV (huishoudelijke hulp)
De uitspraak voor kennisgeving aannemen.