Gemeente Wervershoof


* Bekendmakingen

Simpele subsidieprocedure voor verenigingen

20 aug 2008
Lokale verenigingen die gesubsidieerd worden door de gemeente Wervershoof kunnen een aanvraag indienen voor een incidentele activiteitensubsidie. De regeling geldt voor incidentele activiteitensubsidies bij eenmalige evenementen. Het subsidiebedrag wordt maximaal één maal per 3 jaar verstrekt en kan worden gebruikt voor bijvoorbeeld een jubileum- of andere gelegenheidsactiviteit dan wel, in geval van de sportverenigingen, een sporttoernooi. De activiteit moet wel passen binnen de (statutaire) doelstelling van de vereniging of instelling
Om het voor aanvragende instellingen eenvoudig te maken en de efficiency voor de gemeente te vergroten, wordt één vereenvoudigd aanvraagformulier gehanteerd. Per aanvraag wordt standaard EUR 250,- toegekend.

Het aanvraagformulier kan van de website worden gedownload. Kijk daarvoor op de homepage onder het kopje Actueel. Stuur het ingevulde en ondertekende formulier tenminste 12 weken voorafgaand aan de start van de bewuste activiteit en voorzien van een handtekening aan de gemeente, Postbus 41 1693 ZG Wervershoof, ter attentie van de afdeling Welzijn.

Haal hier het aanvraagformulier

Meer weten?
Neem contact op met Johan Veldhuis van de afdeling Welzijn, telefoon (0228) 587135 of per e-mail veldhuis@wervershoof.nl.

Adres: Raadhuisplein 1, 1693 ZG en Postbus 41, 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl (0228) 587171