Politie Gelderland-Zuid

Aanhoudingen na vechtpartij

Nijmegen, 20-08-2008 o Naar aanleiding van een vechtpartij aan de Annastraat in Nijmegen afgelopen weekend, zijn in totaal acht aanhoudingen verricht.

Zondag werden direct vijf personen aangehouden, maandagochtend werden twee personen en dinsdagochtend werd nog een persoon aangehouden. Tijdens de vechtpartij liepen drie slachtoffers van 18 jaar uit Nijmegen en Molenhoek verwondingen op. Twee van hen moesten zich onder doktersbehandeling stellen.

Van de eerste vijf aangehoudenen konden na verhoor vier personen naar huis. Uit verhoor bleek dat deze vier personen een meer sussende rol hadden vervuld in de vechtpartij. Dit betrof een 17-jarig meisje en drie mannen van 18 jaar uit Malden. De vijfde persoon, een 19-jarige man uit Malden bleek wel een aandeel in de vechtpartij te hebben en is in vrijheid gesteld. Hij krijgt een dagvaarding toegezonden.

De drie mannen die maandag en dinsdag zijn aangehouden zijn alledrie ook verhoord en komen tevens alledrie uit Malden. Twee van hen zijn 19 jaar en de ander is 18 jaar. Een van de twee mannen van 18 jaar wordt morgen voorgeleid bij de Rechter Commissaris. De andere twee zijn in vrijheid gesteld en krijgen ook een dagvaarding thuisgestuurd. (13)

Laatst gewijzigd 20-08-2008 16:20 | © Regio Gelderland-Zuid |