Gemeente Hoorn


Een keer als vip naar de gemeenteraadsvergadering

20 augustus 2008 - Inwoners van Hoorn kunnen zich weer opgeven voor een van de gemeenteraadsvergaderingen van Hoorn als very important person (vip). Nieuwe data zijn 7 oktober en 16 december. Sinds 2005 bestaat de mogelijkheid om als vip de vergadering bij te wonen en degenen die de vergadering in deze hoedanigheid hebben meegemaakt vonden het over het algemeen een interessante en leerzame ervaring.

Tijdens de vipbijeenkomst kan men op een persoonlijke en speciale manier kennis maken met de gemeentepolitiek, waarbij in het stadhuis speciaal de rode loper wordt uitgelegd. Na ontvangst om 19.00 uur met koffie of thee en gebak, vertellen de burgemeester en enkele raadsleden meer over de raad en de agenda voor die avond. Na deze uitleg begint om 20.00 uur de raadsvergadering. In de raadszaal zijn speciale vipplekken gereserveerd, waardoor alles goed te volgen is. Na afloop van de vergadering is er nog gelegenheid om na te praten met de raadsleden onder het genot van een hapje en een drankje.

Nieuwe data voor vipvergaderingen zijn: 7 oktober en 16 december 2008. Aanmelden kan via de griffie, telefoon (0229) 252228 of het aanmeldingsformulier. Na aanmelding wordt het programma en andere informatie toegestuurd.