Gemeente Ermelo


Definitief inrichtingsplan Ermelo Noord

Tijdens de informatieavond van 21 mei j.l. hebben Ermelose inwoners kennis kunnen nemen van de plannen over de inrichting 30km-zone in wijk Noord. Belanghebbenden hebben daarna de mogelijkheid gehad om schriftelijk hun reactie, vragen en opmerkingen te geven op de voorgenomen 30 km maatregelen in wijk Noord.

Reacties inwoners
De gemeente Ermelo heeft meer dan 200 reacties ontvangen. Deze reacties zijn zoveel mogelijk verwerkt in het definitieve rapport. De reacties zijn samengevat en uitgesplitst per straat opgenomen in het rapport (bijlage 3). De antwoorden op de gestelde vragen en/of opmerkingen zijn eveneens opgenomen in het rapport.

2e informatieavond "inriching 30 km-zone in wijk Noord"

Graag nodigen wij u uit voor de 2e informatiebijeenkomst over "inrichting 30km-zone in wijk Noord". De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 9 september 2008 om 19:30 uur in cultureel centrum De Dialoog, Raadhuisplein 4 te Ermelo.

Deze avond wordt een presentatie gegeven die vooral gericht is op de samenhangende maatregelen (diagonale afsluitingen) die getroffen worden op de Julianalaan. Ook geeft de gemeente Ermelo een toelichting op het definitieve rapport en staan wij klaar om uw vragen met betrekking tot het definitieve inrichtingsplan te beantwoorden.

Uw mening

Het rapport en inrichtingsplan is definitief. De definitieve versie is opgesteld door een gemeentelijke projectgroep. De projectgroep komt met de aanbeveling dit plan uit te voeren conform model 3 (bijlage 6) . Aangezien model 3 het meest effectieve maar ook het meest ingrijpend is wil het college, voordat zij definitief besluit, uw mening horen over dit inrichtingsplan.

Wij vragen u, om een goed inzicht te krijgen naar het draagvlak voor dit plan, uw reactie schriftelijk kenbaar te maken voor 17 september 2008. Uw reactie wordt dan mee gewogen bij het besluit.

Bermennota

De bermennota wordt tijdens de inloopavond niet behandeld. Hierover wordt u binnenkort via de gemeentepagina of plaatselijke media geïnformeerd.

Definitief inrichtingsplan

Definitief rapport

Bijlage 1

Bijlage 2

Bijlage 3

Bijlage 4

Bijlage 5

Bijlage 6

Bijlage 7

Bijlage 8