Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep vernielingen in Tiel

Tiel, 20-08-2008 o In de nacht van maandag 18 augustus op dinsdag 19 augustus hebben tot nu onbekende personen vernielingen aangericht op verschillende locaties in Tiel.

In totaal zijn er in de nacht van maandag op dinsdag drie meldingen van vernielingen geweest in Tiel.

Allereerst is er tussen maandagavond 22.00 uur en dinsdagmorgen 07.00 uur aan de Julianalaan een caravan beschadigd. Hier hebben de dader(s) met een klinker een deuk in de caravan gegooid en zijn daarna vermoedelijk met een auto weer weggegaan.

Daarnaast was er rond 04.00 een melding van inbraak ter hoogte van Tankstation Total aan de Rivierenlandlaan. Hier heeft de dader zich toegang verschaft door het inslaan van een ruit aan de rechterzijde van het pand. Tevens zijn er op de Drumptselaan autospiegels afgetrapt.

Als laatste zijn bij het zwembad aan de Laan van Westroijen meerdere vernielingen aangericht, namelijk een bushokje, één ruit aan de voorzijde van het zwembad en één ruit van een terrassenscherm. Daarnaast zijn er op die locatie ook nog twee fietsen vernield.

Getuigenoproep

De politie verzoekt eventuele getuigen van de vernielingen of mensen die maandagavond/nacht of dinsdagmorgen in de omgeving van de Julianalaan, de Rivierenlandlaan en/of Laan van Westroijen iets bijzonders is opgevallen om contact op te nemen met de politie van Tiel op telefoon 0900-8844. Ook kan via 'Meld Misdaad Anoniem' informatie worden doorgegeven, op nummer 0800-7000.

(13)

Laatst gewijzigd 20-08-2008 17:28 | © Regio Gelderland-Zuid |