Deelgemeente Charlois Rotterdam

Aanmelden voor werk/leertraject De Traverse kan nu!

De Traverse; het werk/leerexperiment voor jongeren start op 8 september met de tweede leergang. Jongeren die willen deelnemen kunnen zich nu aanmelden.

Dit kan tot en met 1 september. De belangrijkste voorwaarde om deel te nemen, is de wil om 20 weken keihard te werken en leren.

De Traverse is speciaal bedoeld voor jongeren tussen 17 en 23 jaar, zonder startkwalificatie die wel een aantoonbare droom en passie hebben. De jongeren krijgen een stageplek met een vergoeding en intensieve begeleiding. Uniek is ook de ondersteuning door een persoonlijke coach voor iedere deelnemer.

De opleiding combineert werken met leren tijdens een intensief programma van 20 weken. Er zijn werkervaringsplaatsen beschikbaar in de horeca, detailhandel en dienstverlening. Deelnemende bedrijven zijn o.a. Hilton Rotterdam, Media Markt, Rotterdam Accountancy, Spido, WTC Congress Center, McDonalds, Rotterdamse Schouwburg, Free Record Shop, Debuut Horeca Beheer, Engels, Intermax en de Bijenkorf

Jongeren zonder startkwalificatie van 17 tot en met 23 jaar kunnen zich via de website www.traverserotterdam.nl aanmelden. Bellen kan ook op ons gratis nummer; 0800 8728377