Politie Gelderland-Zuid

Getuigenoproep doorrijden na aanrijding

Nijmegen, 20-08-2008 o De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die heeft plaatsgevonden in de nacht van maandag op dinsdag 5 augustus 2008 omstreeks 00.30 uur.

Het slachtoffer, een 29-jarige man uit Beuningen kwam op de fiets uit de richting van Kinderdorp Neerbosch in Nijmegen. Op de kruising Jonkerstraat-Pieckelaan, wilde hij rechtdoor richting Beuningen. Op de kruising voelde hij een klap en is daardoor even buiten bewustzijn geraakt. Toen de man weer bijkwam lag hij op het wegdek en hoorde hij de verte nog het geluid van een lichte motor.

Breuk aan onderbeen

De man is in eerste instantie met hevige pijn aan het onderbeen naar huis gegaan. De volgende ochtend is hij alsnog naar het Radboud Ziekenhuis is Nijmegen gegaan, omdat de pijn in zijn been nog steeds heel erg was. Daarbij had hij die nacht ook pijn aan zijn borst gekregen, vermoedelijk van het stuur dat tegen zijn borst was geklapt tijdens zijn val. De man is dezelfde dag nog geopereerd.

Getuigenoproep

Omdat de man even buiten bewustzijn is geweest kan hij niet met zekerheid zeggen waardoor hij is aangereden. De politie verzoekt dan ook eventuele getuigen van de aanrijding op de kruising Jonkerstraat-Piecklaan om contact op te nemen met de politie van Nijmegen op telefoon 0900-8844. Ook kan via 'Meld Misdaad Anoniem' informatie worden doorgegeven, op nummer 0800-7000.

(15)

Laatst gewijzigd 20-08-2008 17:42 | © Regio Gelderland-Zuid |