Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Openingsfeest Schatkamer

30 juli 2008

Schatkamer opent het nieuwe seizoen in 3 stadsdelen met een groot feest op 20 augustus in Sportpark de Eendracht. Alle scholieren van deelnemende scholen zijn welkom.

fotovanbeachvolleybal.jpg (58 Kb)

Op woensdag 20 augustus opent Schatkamer het nieuwe schoolseizoen met een groot feest op Sportpark de Eendracht. Leerlingen van deelnemende scholen kunnen er komen knutselen, trommelen, meedoen aan een talentenjacht, filmpjes en ook het poppentheater bekijken van Ingeborg Pop. Schatkamer is een project dat sinds 2002 op zes basisscholen in Geuzenveld-Slotermeer draait. In het schoolseizoen 2008/2009 gaat het voor het eerst ook draaien op scholen in Osdorp en Slotervaart. Schatkamer organiseert speelse, prikkelende en leerzame naschoolse activiteiten, waarmee kinderen hun talenten ontdekken. Schatkamer gaat uit van wat ze zelf kunnen en helpt hen zich verder te ontwikkelen. Dat draagt positief bij aan hun schoolprestaties, motiveert ze en geeft ze zelfvertrouwen.

Wat: Openingsfeest Schatkamer
Wanneer: Woensdag 20 augustus van 13.00 tot 18.00 uur Waar: Sportpark de Eendracht, Tom Schreursweg 10 (bij Sporthal Aristos) Er is vervoer geregeld per bus vanaf de school. De kinderen worden na afloop op de ophaalplek afgezet.
Voor wie: leerlingen van de Timotheusschool, Burgemeester. de Vlugtschool, Slootermeerschool, Immanuelschool, Noordmansschool, Goeman Borgesiusschool, St. Henricusschool, St. Lukasschool, Ichtusschool en de Hasselbraam. Kinderen jonger dan 7 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.