Gemeente Den Haag
Beleef het paradijs bij het dashboardlight
Het Autohotel komt naar het Haagse Transvaal!

DEN HAAG - Na Amsterdam en Culemborg is Den Haag de volgende stad waar het Autohotel haar portieren opent. Op uitnodiging van Hotel Transvaal komt het befaamde Autohotel van de kunstenares Evelien de Munck Mortier op 22 en 23 augustus een weekend lang naar Transvaal. De hotelgast slaapt gedurende de nacht in de eigen auto die door het hotelpersoneel wordt omgetoverd tot een heuse hotelkamer.

Naast deze mobiele hotelkamers in de Hertzogstraat zijn alle hotelfaciliteiten aanwezig die nodig zijn voor een prettig verblijf. Waaronder een receptie, een lounge om te relaxen en een badkamer op straat, speciaal ontworpen door afvalarchitect Denis Oudendijk. Ook aan entertainment is gedacht. Zo kunnen de hotelgasten deelnemen aan één van de rondleidingen door de wijk en wordt er een radioprogramma opgenomen door journalist Marten Minkema met een live verslag. Foodkunstenaars Rene Jansen en Angelieke Josten bereiden het diner in de buitenkeuken van de lounge. Daarna kunnen de bezoekers genieten van muzikale optredens uit de wijk en een echte roadmovie in de bakfietsbioscoop.

Voor meer informatie over het programma, de prijsovernachting en reserveringen stuur een mail naar info@hoteltransvaal.com of kijk op de website: http://www.autohotel.net

Hotel Transvaal
Hotel Transvaal is gelegen in de Haagse stadsvernieuwingswijk Transvaal. Door de wijk bevinden zich hotelkamers in slooppanden en nog niet verkochte of verhuurde nieuwbouw. De kamers zijn ingericht door winkeliers uit de buurt en kunstenaars. De bijzondere opzet en het unieke karakter maken Hotel Transvaal tot een buitengewone belevenis.

Noot voor redactie,