Gemeente Boekel


Startnotitie Randweg Boekel

Op 3 juli 2008 heeft de gemeenteraad besloten een milieueffectrapport op te stellen om de mogelijkheden voor een randweg te onderzoeken.

De raad zal 20 augustus 2008 met de bekendmaking van Startnotitie Randweg Boekel formeel het startsein geven voor de milieueffectrapportage. Met dit startsein begint tevens de zienswijzenperiode. Deze periode is verschoven tot na de vakantie om iedereen maximaal in de gelegenheid te stellen opmerkingen op de startnotitie aan de gemeenteraad kenbaar te maken.

Vanaf 20 augustus 2008 tot en met 6 oktober 2008 zal de Startnotitie Randweg Boekel ter inzage liggen bij de centrale balie van het gemeentehuis. Een ieder kan binnen deze periode schriftelijk zijn of haar zienswijze(n) over de startnotitie naar voren brengen bij de gemeenteraad van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH, Boekel, onder vermelding van zienswijze startnotitie randweg Boekel. De zienswijze(n) moeten zijn voorzien van uw handtekening, naam en adres. De startnotitie is nu al te downloaden via www.boekel.nl.