Faster Forward breidt Elements uit met diverse financiële producten

20/08/2008 08:29

Faster Forward B.V.

Softwarebedrijf Faster Forward uit Bergen op Zoom heeft haar webgebaseerde systeem, Faster Forward Elements, uitgebreid met producten als bankgaranties, taxaties, spaarrekening, pensioen en kredieten en biedt daarmee dé totaaloplossing voor de onder druk staande financiële sector.

Het financieel intermediair heeft tegenwoordig veel aan zijn hoofd: een diversiteit aan regelgevingen, Wft, AFM, het krijgen en behouden van klanten, het goed en transparant adviseren van klanten, de klant centraal stellen, toenemende concurrentie, prijsdruk en kostenbeheersing.

De applicatie Elements zorgt ervoor dat de verwerking van het volledige hypothekenproces sneller, flexibeler en goedkoper verloopt. Kernwoorden daarbij zijn ketenintegratie en Straight Through Processing (STP).

In de applicatie kunnen alle financiële producten (hypotheken, leven-, inkomen- en schadeverzekeringen en vermogen en bancair) worden geregistreerd. Daarbij bevat het het meest complete kantoorautomatiseringssysteem met CRM (klantbeheersysteem) als kloppend hart, is het Wft-proof en biedt het een realtime controle op AFM vergunningen.

Dit alles opgeteld bij het feit dat de applicatie te koppelen is met diverse hypotheekadviespakketten maakt dat er werkelijk een uniek totaalsysteem ontstaat. Kortom: Faster Forward Elements zorgt ervoor dat het intermediair weer in zijn element komt en hierdoor weer sneller vooruit kan.





http://www.fasterforward.nl