Ingezonden persbericht


MARKTAANDEEL ALICE GEGROEID NAAR 10%

Vijftigduizendste aanmelding voor Alice

Nijmegen, 20 augustus 2008. Van alle nieuwe internetaansluitingen in de eerste helft van 2008 was 10% voor Alice. In de eerste twee kwartalen van dit jaar hebben een kleine 30.000 huishoudens zich aangemeld voor een aansluiting voor bellen en internetten of internet only. In augustus heeft Alice, dat inmiddels 1 jaar op de Nederlandse markt actief is, de 50.000ste klant geregistreerd.

Alice biedt internet met een hoge snelheid tot 20 Mbit/s, een volledig telefonieabonnement zonder bijkomende starttikken, geen langlopend contract en een mailopslag van 10 Gigabite. Met het duidelijke aanbod van Alice Easy en Alice Comfort heeft Alice vele Nederlanders kunnen overtuigen van zijn meerwaarde.

´In een klanttevredenheidsonderzoek* dat wij onlangs hebben uitgevoerd, komt naar voren dat klanten zeer te spreken zijn over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de internet- en telefonieverbinding. De klanten van Alice geven Alice voor dienstverlening een ruime voldoende. Ook wordt Alice gezien als innovatieve en transparante speler in de markt. Het feit dat Alice geen vast contract heeft, speelt daarbij ook een belangrijke rol." aldus Wilfried Gradus, Manager Marketing & Sales. "Op basis van de feedback hebben we de afgelopen tijd ook veel aandacht besteed aan het verbeteren van onze servicedesk, waardoor klantvragen sneller en beter beantwoord worden."

Alice is in augustus 2007 geïntroduceerd op de Nederlandse markt en maakt in haar uitingen gebruik van het Italiaans topmodel Vanessa Hessler. Sinds de lancering is de naamsbekendheid van Alice toegenomen tot 50% en hebben 50.000 Nederlanders zich aangemeld als klant.


- Einde persbericht -

93e12d.gif

*= Het onderzoek naar de tevredenheid van klanten over het aanbod en service van Alice is door Alice uitgevoerd onder 3900 klanten in mei 2008.

Over Alice ( www.alice.nl)

Alice biedt een duidelijk aanbod voor internet eventueel in combinatie met vaste telefonie. Deze diensten hebben allemaal dezelfde overeenkomsten: ze zijn helder, eenvoudig en zonder een vast contract. Alice is een dochteronderneming van Telecom Italia en wordt in Nederland door BBned - tevens dochter van Telecom Italia - op de markt gebracht. Het netwerk van BBned is een van de grootste DSL-netwerken in Nederland met een dekking van ruim 85%. BBned is opgericht in juli 2000 en gevestigd in Hoofddorp. Daaronder vallen ook de service providers BBeyond en InterNLnet.

Perscontact

Mirjam Smets

Alice

Tel: 06 270 47 932

mailto: mirjam.smets@nl.alice.nl

Danielle Friskes / Ellen Bruens

Edelman

tel: 020 3010980

mailto:danielle.friskes@edelman.com

mailto:ellen.bruens@edelman.com