"Scoor een scooter" scoort


Unieke actie in de uitzendbranche leidt tot kettingreactie

LEIDEN, 20080820 -- Luba Personele Diensten lanceert een unieke actie in de uitzendbranche. Alle werkenden, werkzoekenden en geïnteresseerden maken bij Luba kans op één van de drie AGM Retro Scooters van t.w.v. 1.495,00 euro. Het enige wat men hier voor hoeft te doen is het bericht op de actiesite www.scooreenscooterbijluba.nl door te sturen naar drie vrienden, familieleden of bekenden.

Duizenden reacties stromen inmiddels binnen. De kettingreactie die de actie teweeg brengt is enorm. De actie loopt tot en met 26 september. Op 17 oktober maakt Luba de drie winnaars bekend. Medewerkers van Luba reiken de scooters persoonlijk aan de winnaars uit. Tevens zal de uitslag via de actiesite en www.luba.nl gecommuniceerd worden.

Luba beloont flexwerkers met ipod
Flexwerkers worden beloond bij Luba. De uit deze actie verworven nieuwe flexwerkers, maar ook de reeds werkenden ontvangen bij het meedoen aan de scooter-actie een spaarkaart. Iedereen die in week 44 minimaal 40 uur heeft gewerkt ontvangt met een volle spaarkaart gratis een Apple iPod shuffle t.w.v. 44,95 euro.

Luba brengt vraag en aanbod samen op de regionale arbeidsmarkt. Luba opereert landelijk, zowel online als vanuit 50 vestigingen in het hele land. Luba Personele Diensten maakt deel uit van de Luba Groep. Dit concern legt zich met een aantal werkmaatschappijen toe op dienstverlening op het gebied van personeel en arbeid.