Retro sporttas met eigen clublogo Jupiler League club


Extra support voor favoriete club

BREDA, 20080820 -- Vanaf eind augustus zijn in diverse supermarkten in de regio's waar de Jupiler League clubs zijn gevestigd retro sporttassen te verkrijgen met het clublogo van de Jupiler League clubs.

"Doordat de Jupiler retro sporttassen zo'n succes zijn, heeft Jupiler besloten om voor elke club in Jupiler League een tas te maken met het clublogo", zegt Leon van Poelwijk, bij Jupiler verantwoordelijk voor de ontwikkeling van promotionele activiteiten. "Op deze manier maak je niet alleen de blits met de hippe retro sporttas, maar geef je je favoriete voetbalclub ook nog extra support".

In een geselecteerd aantal supermarkten in de regio van de Jupiler League clubs is de retro sporttas met club logo gratis te verkrijgen bij aankoop van twee kratten Jupiler.

Willem II en NEC supporters kunnen ook een Jupiler retro sporttas met het logo van hun favoriete club verkrijgen. Deze Eredivisie clubs zijn verbonden met Jupiler doordat ze Jupiler tappen in hun voetbalstadion.

Elke Jupiler League club heeft vorige week twee tassen ontvangen. Per club wordt één tas aan een seizoenkaarthouder en één tas aan een fankaarthouder verloot.

Kijk voor meer informatie over de actie op de website van de Jupiler League clubs of op www.jupilerleague.nl .

Over Jupiler
Het Belgische biermerk Jupiler verovert Nederland met haar stoere en sportieve imago en past uitstekend bij voetbal. Sinds het seizoen 2006/2007 is Jupiler hoofd- en naamgevend sponsor van de eerste divisie betaald voetbal in Nederland, de Jupiler League.





Ingezonden persbericht