WIJZIGING IN DE SAMENSTELLING VAN DE RVC VAN NEDFIELD

Doorn, 20 augustus 2008

De samenstelling van de Raad van Commissarissen van Nedfield NV (Nedfield) zal wijzigen, doordat de heer mr. J. Favre bekend heeft gemaakt vanwege persoonlijke overwegingen en met onmiddellijke ingang terug te treden als lid van de Raad van Commissarissen van Nedfield.

De heer Favre is in 2004 benoemd als lid van de Raad van Commissarissen en is door de algemene vergadering van aandeelhouders van Nedfield in juni 2008 herbenoemd. De op deze vergadering eveneens besproken gewenste toekomstige versterking van de Raad van Commissarissen en de intentie een meer gespreid roulatieschema van leden van de Raad van Commissarissen door te voeren, is hierdoor vroeger dan verwacht aan de orde.

Nedfield bedankt de heer Favre voor zijn bijdrage als lid van de Raad van Commissarissen aan de ontwikkeling en groei van Nedfield en haar dochterondernemingen.

Over Nedfield
Nedfield investeert in kansrijke ondernemingen in geselecteerde delen van de ICT-markt en op het snijvlak van ICT en CE. Via haar dochterondernemingen biedt Nedfield innovatieve oplossingen in de vorm van producten en diensten, die haar klanten meerwaarde opleveren. Nedfield is opgericht in 1979 en sinds 1984 is het aandeel genoteerd op Euronext te Amsterdam. Het hoofdkantoor is gevestigd in Doorn (Nederland). Bij Nedfield werken meer dan 300 medewerkers, verdeeld over 9 kantoren in 5 landen.


Noot voor de redactie (