Politie Zeeland


---


O-1641-2008 Aanrijding in Brouwershaven
Dinsdag omstreeks 19.30 uur vond op de kruising Dapperweg / Groenhilweg / Dirksweg in Brouwershaven een aanrijding plaats.
Een 19-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Dirksweg in de richting van de Dapperweg. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een 57-jarige bestuurder uit dezelfde gemeente. Deze man raakte bekneld en werd door de brandweer uit zijn auto bevrijd. Hij is naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar bleek later ongedeerd te zijn. De auto's raakten beschadigd.

O-1642-2008 Brommobiel beschadigd in Rilland
Dinsdag tussen 22.30 en 22.45 uur raakte een geparkeerd staande brommobiel zwaar beschadigd.
De brommobiel stond geparkeerd op de parkeerplaats de Surfput aan de Markiezaatsweg bij Rilland en is waarschijnlijk door een ander voertuig met grote snelheid aangereden. De brommobiel werd aan de linkerzijde geraakt en is door de kracht van de botsing ongeveer 1 1/2 m zijwaarts verplaatst en tegen een boom gekomen. Aan beide zijden raakte het voertuig zwaar beschadigd.
De politie zoekt getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Kruiningen of te bellen naar 0900-8844.

W-1643-2008 Aanrijding in Oost-Souburg
Op de kruising Burgemeester Stemerdinglaan / Irenestraat in Oost-Souburg raakte woensdag om 02.20 uur een 21-jarige bromfietser uit Oost-Souburg bij een aanrijding gewond.
De bromfietser reed over de Irenestraat in de richting van de Molenweg. Op de kruising verleende hij geen voorrang aan een van links komende personenauto, bestuurd door een 33-jarige plaatsgenoot. De bromfietser is met schouderletsel naar het ziekenhuis in Vlissingen gebracht. De bromfiets en de auto raakten beschadigd.

W-1644-2008 Fietsen kijken in Vlissingen
Op maandag 25 augustus is er de mogelijkheid om op het politiebureau in Vlissingen, ingang Molenstraat, te kijken of uw gestolen fiets daar staat.
Dit kan tussen 19.00 en 20.00 uur. U wordt verzocht uw aangifteformulier mee te nemen.

W-1645-2008 Winkeldiefstal, Oostburg
In een winkelpand in de Schoolstraat in Oostburg werden woensdag omstreeks 15.00 uur twee 14-jarige meisjes uit de gemeente Terneuzen aangehouden wegens winkeldiefstal.
De meisjes hadden elk voor meer dan honderdvijftig euro aan schoenen en kleding in hun tas gestopt en wilden daarmee de winkel, zonder betalen, verlaten. Ze werden betrapt door een medewerker waarna ze door de politie werden aangehouden.





Politie Zeeland