Tips & tricks uit de wereld van de visagie

21/08/2008 12:21

Books4You B.V.

Vanaf 18 augustus 2008 is het docentenwerkboek van de Beroepsopleiding Visagie van Micky Jooren Haar- en Make-up Cursussen voor iedereen verkrijgbaar. Dit professionele theorieboek is online te koop via deboekhandel.nl.

Het docentenwerkboek van de Beroepsopleiding Visagie van Micky Jooren Haar- en Make-up Cursussen staat boordevol tips en ideeën over vrijwel elk aspect van het vak visagie. Van het verwijderen en aanbrengen van make-up op de huid, de ogen en de lippen, tot het shapen en highlighten van de vorm van het gezicht, het tekenen van de wenkbrauwen en het aanbrengen van valse wimpers. Ook besteedt het boek aandacht aan verschillende soorten huidtypen en -tinten, het camoufleren van oneffenheden en rimpels, het aanbrengen van make-up bij bruiden, brildraagsters en wat oudere dames en het opbouwen van een glamourmake-up.

In de praktijk gaat het vak visagie een heel stuk verder dan het aanbrengen van een lippenstiftje en een poedertje. Parate kennis over fotografie, de lichtsoorten die de fotograaf kan kiezen en de specifieke factoren die komen kijken bij het werken aan een film, video, commercial, modeshow, tv-productie of theaterstuk, is onontbeerlijk. Daarnaast is het essentieel dat een visagist beschikt over een professioneel, opvallend portfolio en de juiste instelling heeft om goed samen te kunnen werken met fotografen, stylisten, reclamebureaus en klanten. Dit werkboek behandelt al deze onderwerpen uitvoerig.

Het docentenwerkboek van de Beroepsopleiding Visagie van Micky Jooren Haar- en Make-up Cursussen biedt eenieder, zowel de professional als de hobbyist, de unieke kans om alle tips & tricks op het gebied van visagie in een klap in huis te halen. Het boek is uitgegeven via de unieke formule IKschrijf.nu en is exclusief te koop via www.deboekhandel.nl voor

slechts 25,87 euro.

Wilt u leren hoe u deze theorie in de praktijk kunt brengen? Meld u dan aan voor één van de cursussen of beroepsopleidingen Visagie van Micky Jooren Haar- en Make-up Cursussen. Kijk voor meer informatie op de website http://www.visagie-opleidingen.nl.





http://www.visagie-opleidingen.nl/