Politie Gelderland-Zuid

Drie aanhoudingen na vechtpartij

Hurwenen, 21-08-2008 o Woensdagavond omstreeks 23.00 uur werden een 28-jarige en een 45-jarige man, beiden afkomstig uit Polen op de Molenstraat in Hurwenen aangehouden. De mannen worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij. Later die avond werd nog een 23-jarige landgenoot aangehouden op de Eerste Hulp van het ziekenhuis in Den Bosch.

Surveillerende agenten kregen de melding, dat er gevochten werd door een grote groep mensen en gingen met meerdere eenheden ter plaatse. Er zouden mogelijk wapens in het spel zijn.

Ter plaatse troffen agenten de 23-jarige man liggend op de grond aan. Hij bleek niet aanspreekbaar.

Op aanwijzing van getuigen hebben de agenten de 28- en 45-jarige mannen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Met de 45-jarige verdachte moest de politie nog langs de Eerste Hulp in Tiel in verband met een verwonding die hij tijdens de vechtpartij had opgelopen.

De 23-jarige Pool werd door het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis in Den Bosch. Na behandeling mocht de man het ziekenhuis weer verlaten. De man is op de Eerste Hulp alsnog aangehouden. De man had een lichte hersenschudding opgelopen.

Over de aanleiding van de ruzie bestaat nog veel onduidelijkheid. De politie moet nog een aantal getuigen horen en ook de verdachten moeten nog nader worden gehoord. (14)

Laatst gewijzigd 21-08-2008 12:51 | © Regio Gelderland-Zuid |