Nedelek - Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk hebben ieder weer hun wijkagent

Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk, 21-08-2008 o Adrie van Meijeren is per 1 september de wijkagent voor Krimpen aan de Lek. Door het vertrek van Rik Ros naar de gemeente Nederlek nam hij het wijkagentschap van Krimpen aan de Lek waar sinds 1 januari 2007 en deed dit naast zijn wijkagentschap voor Lekkerkerk. Daar vertrekt hij dus per 1 september 2008. Hij wordt in Lekkerkerk per die datum opgevolgd door Jan Willem Ooms. Jan Willem is niet geheel onbekend in Lekkerkerk. Hij werkt sinds 2000 bij de politie Krimpenerwaard en het laatste jaar heeft hij veel horecadiensten op Lekkerkerk gedraaid waardoor een groot deel van de jeugd van Lekkerkerk hem heeft leren kennen.

De wijkagent neemt nog steeds een prominente plaats in binnen de politieorganisatie. Hij of zij is de ogen en oren van de wijk, pakt structurele problemen bij de kern aan en overlegt met diverse instanties om tot oplossingen te komen en te werken aan de leefbaarheid en veiligheid in de wijk.

Contact met de wijkagent De wijkagenten Adrie van Meijeren en Jan Willem Ooms zijn te bereiken via het telefoonnummer 0900-8844. U krijgt dan een telefoniste van de politie Hollands Midden aan de telefoon die u doorverbindt. Belt u met uw mobiele telefoon, dan krijgt u eerst de landelijke telefooncentrale, waarna u vraagt naar de regio Politie Hollands Midden en vervolgens naar de wijkagent Van Meijeren of Ooms. Als de wijkagent op dat moment niet aanwezig is kan er een terugbel- of bezoekafspraak gemaakt worden.

Spreekuur In Krimpen aan de Lek houdt wijkagent Adrie van Meijeren spreekuur iedere donderdag van 10.00 tot 11.30 uur in het verzorgingstehuis De Dertienhuizen. In Lekkerkerk houdt wijkagent Jan Willem Ooms spreekuur iederde donderdag van 13.00 tot 15.00 uur op het bureau aan de Koninginneweg 2.

Voor het gezicht van en informatie over uw wijkagent kunt u de wijkagentenwebsite van Politie Hollands Midden bezoeken: www.politie.nl/hollands-midden