Antillenhuis


Any color you like aangeboden aan Gevolmachtigde Minister

Op de foto de aanbieding van het boek door de heer Mulder en echtgenote Mirjam Mulder aan de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, de heer Paul Comenencia (Foto Antillenhuis)

`Any color you like' is de titel van het boek van de hand van Dick Mulder. De lezer wordt vanaf de eerste letter tot aan de laatste punt aan de hand meegenomen op ontdekkingsreis op Curaçao. De reis voert langs de onderwaterparadijzen tot aan de mysterieuze toppen van de Christoffelberg. Om daarna meegesleept te worden van de onherbergzame vlaktes in het noorden tot de overweldigende flora en fauna in het oosten van het eiland. Ook Otrobanda, Punda en de bekende trekpleisters worden door de familie Mulder niet vergeten.

"In woord en beeld wordt duidelijk dat Curaçao niet alleen een zonnig paradijs op aarde is, maar ook een duistere schaduwkant heeft. Toch wint de humor het altijd weer van het venijn", zo gaf de heer Mulder tijdens de aanbieding in het Antillenhuis te kennen. "Het boek leest als een ansichtkaart en is een aanbeveling om Curaçao eens te bezoeken. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee", aldus de auteur.

Informatie over de publicatie: Titel: Any Color You Like ISBN: 978-90-484-0184-0
Formaat: A5, Pagina's: 192 Auteur: Dick Mulder

Waar te koop:
Boekhandel Haasbeek Alphen aan den Rijn Bol.com www.bol.com
http://www.nl.bol.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/nl/-/EUR/BOL
_DisplayProductInformation-Start?BOL_OWNER_ID=1001004006195087&Section =BOOK
http://www.freemusketeers.nl/index.php/pagina/boeken/aktie/details/boe k/1107/any-color-you-like.html

Over de auteur:
Dick Mulde, Waalstraat 1c, 2405 AA Alphen aan den Rijn (T) 0172 494226 - (E) mister.dicka@xs4all.nl

Noot voor de pers:
Voor vragen en/of persfoto's kunt u zich wenden tot Norman Serphos, persvoorlichter/woordvoerder Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 21-08-2008 Bron: Antillenhuis