Gemeente Eersel


Onze collega Jan van Rijen is overleden

Tot onze spijt moeten wij u mededelen, dat op dinsdag 19 augustus 2008 onze gewaardeerde medewerker, de heer Jan van Rijen, op 57-jarige leeftijd is overleden.

Jan was bijna 37 jaar in dienst van de gemeente Eersel, inclusief de jaren dat hij bij de voormalige gemeente Vessem werkte. De laatste jaren was hij werkzaam als coördinator van het team Ruimte.

Jan heeft zijn functie binnen onze gemeente altijd met veel toewijding ingevuld. Zijn overlijden betekent voor ons dan ook een groot verlies.

Jan was altijd vrolijk en collegiaal. Zowel in blije als droevige gebeurtenissen kon je ervan op aan dat Jan klaarstond. Zelfs toen hij al ziek was, bleef hij betrokken bij zijn collega's en zijn werk. Naast deskundigheid, vasthoudendheid en serieuze toewijding, toonde hij veel belangstelling voor de mensen in zijn omgeving.

Jan was een echte doorzetter. Als hij vond dat iets goed was voor de gemeente, dan haalde hij de onderste steen boven om het te realiseren. Hij heeft op diverse grote projecten zijn stempel weten te drukken, vooral in de voormalige gemeente Vessem waar hij jarenlang hoofd algemene zaken is geweest. Jan had veel kennis en ervaring, vooral op het gebied van de ruimtelijke ordening, die hij graag met anderen deelde.

Wij denken met zeer veel respect aan Jan en aan zijn inzet bij onze gemeente. Wij verliezen in hem een gewaardeerde medewerker en fijne collega.