Gemeente Waterland

21 augustus 2008

Officiële ingebruikname nieuwe website door burgemeester Jongmans

Nieuwe website Gemeente Waterland in de loop van 20 en 21 augustus 2008 "on air"

Burgemeester Jongmans neemt op 21 augustus 2008 om 19.30 uur de nieuwe website van de gemeente Waterland in gebruik Deze handeling vindt voorafgaand aan de vergadering van de gemeenteraad plaats in de raadzaal van het gemeentehuis.

Door de relatief snelle ontwikkelingen op het gebied van internet voldoet de huidige website niet meer aan de hedendaagse eisen. De Gemeente Waterland werkt daarom al enige tijd aan een facelift van de gemeentelijke website. Per 21 augustus 2008 is de nieuwe website een feit. Niet alleen is de gemeentelijke website in een "frisser en moderner jasje" gestoken, vooral op het gebied van de dienstverlening is de website sterk verbeterd. Met de lancering van de nieuwe website is het mogelijk via de button Mijn Waterland een per-soonlijke gemeentelijke pagina aan te maken en is de gemeentelijke informatie nadrukkelijker gerangschikt naar doelgroepen, kernen en levensituaties. Nieuwsfeiten houden uiteraard een prominente plaats op de site maar ook is het teruglezen van officiële publicaties eenvoudiger geworden. Kortom, de gemeente Waterland heeft er bewust voor gekozen het bezoekers van de gemeentelijke website zo makkelijk mogelijk te maken! Lees hier meer over de indeling van de website.

De mening van bezoekers van de nieuwe website wordt zeer op prijs gesteld. Iedereen wordt derhalve van harte uitgenodigd te reageren!
---