Ingezonden persbericht

Notebook Inruilweken bij Dixons

's-Hertogenbosch, 21 augustus 2008

Na de succesvolle Camera Inruilweken van Dixons, introduceert de grootste multimediaketen van Nederland vanaf 23 augustus aanstaande de Notebook Inruilweken. De Notebook Inruilweken lopen tot en met 21 september. Gedurende die periode is de aanschaf van een nieuwe notebook bij Dixons extra aantrekkelijk. Het inruilen van een oude notebook voor een nieuwe kan immers tot wel ¤ 200 voordeel opleveren.
Alle filialen van Dixons, dus óók die in de V&D-warenhuizen, doen aan de Inruilweken mee.

Over het algemeen neemt vooral binnen gezinnen de populariteit van notebooks snel toe. Het gebruiksgemak is immers groot. Met die toename groeit ook de behoefte aan tijdige vernieuwing van de apparatuur. Dixons speelt daarop in met de Notebook Inruilweken. Naar verwachting zullen die dan ook snel net zo succesvol worden als de Camera Inruilweken van Dixons.

Het uiteindelijke extra voordeel wordt bepaald door de staat waarin de notebook die wordt ingeleverd zich bevindt. Hoe beter de notebook, hoe hoger het voordeel. Zo maakt Dixons het extra aantrekkelijk een nieuwe notebook aan te schaffen en voordelig up-to-date en actueel te blijven. De klant ontvangt het voordeel direct als korting op de nieuwe aankoop. Bovendien zorgt Dixons voor een 100% veilige vernietiging van gegevens op de oude notebook. Op www.dixons.nl/notebookinruil is uitgebreide informatie over de Notebook Inruilweken te vinden.

Dixons actuele multimediaketen
Dixons is de grootste multimediaketen van Nederland waar consumenten terecht kunnen voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid staan centraal in het beleid. Het assortiment bestaat uit A-merken en wordt aangeboden in 170 filialen. Klanten kunnen ook op internet terecht bij www.dixons.nl.