Uphantis benoemd tot Business Partner van IBM

Samenwerking maakt het mogelijk om IBM-software en -hardware te leveren

Ede, 21 augustus 2008 - Uphantis is Business Partner geworden van IBM. Het partnership maakt het voor het bedrijf mogelijk om software en hardware van IBM te leveren.

Henny Hurkens, directeur Uphantis: "Vanaf de start, drie jaar geleden, hebben wij ons toegelegd op toegepaste informatietechnologie. Hoewel onze focus ligt op de bedrijfsapplicaties van SAP, is informatietechnologie voor Uphantis natuurlijk heel wat breder. Zo spelen bij de integratie van SAP-applicaties in de IT-omgeving van onze klanten, veelal ook producten van IBM een rol. Vandaar dat Uphantis ook beschikt over veel IBM-kennis, bijvoorbeeld van het DB2 database managementsysteem. Dat wilden we graag aanvullen met de mogelijkheid om ook andere IBM-sofware en -hardware te leveren."

Daarom heeft Uphantis toenadering gezocht tot IBM en deze contacten hebben geleid tot het Business Partnership.

Yung Ong, Directeur Business Partner Organization IBM BeNeLux: "Voor IBM is de samenwerking met business partners zeer belangrijk, omdat nagenoeg al onze klanten IBM producten verkrijgen via de business partners. We zijn altijd op zoek naar partners die kennis en kunde hebben in een specifiek marktsegment. Wij zijn dan ook heel tevreden met het partnership met Uphantis vanwege hun positie in de SAP wereld."

Over Uphantis

Uphantis is als ICT dienstverlener een expert in de toepassing van geavanceerde informatie technologieën en methodes voor het integreren en stroomlijnen van bedrijfsprocessen binnen middelgrote en grote organisaties. Tot het leveringspakket behoren managementconsultancy, projectconsultancy, organisatie & beheer en producten voor de integratie van bedrijfsprocessen, dit alles inclusief de technische realisatie. Uphantis bestaat sinds 2005 en opereert met op dit moment ruim 220 medewerkers vanuit vestigingen in Amsterdam, Diemen, Ede, 's-Hertogenbosch en Maastricht. www.uphantis.com

Noot voor de pers:

Voor meer informatie

Uphantis, Henny Hurkens, tel. +31 (0)318- 43 97 80, e-mail henny.hurkens@uphantis.com

of MCS, Annemieke van Baal, tel. +31 (0)6 - 285 793 74, e-mail

annemiekevb@monogram.nl

IBM, Heleen Kamerman, tel. + 31 (0)6 - 533 710 89, e-mail heleen.kamerman@nl.ibm.com