Gemeente Borsele

Seniorenfietstocht langs de Markiezaat

Op 21 augustus 2008 organiseert de Seniorenraad Borsele een fietstocht langs de Markiezaatsroute. Deze fietstocht van 52 km start bij Eetcafé The Sixties, Havenplateau in Tholen. Ook als u niet beschikt over een auto, of misschien geen fietsendrager heeft, kunt u zich opgeven voor deze tocht.

Â

De werkgroep zal proberen voor iedereen vervoer te regelen en ook de fietsen te transporteren naar het vertrekpunt op Tholen. Als u géén eigen vervoer heeft, dient u zich uiterlijk om 9.15 uur met uw fiets te melden bij de gemeentewerkplaats aan de Dorpsstraat in Heinkenszand. Hier staat een vrachtauto klaar om uw fiets te vervoeren. Als u afgesproken heeft met iemand mee te rijden (zonder fiets) dan dient die persoon natuurlijk ook daarheen te komen.

Â

Opgave voor deelname bij het Vrijwilligershuis is verplicht (0113) 311999. Zonder opgave geen deelneming. Inschrijven voor de fietstocht vindt plaats op 21 augustus tussen 9.30 - 10.30 uur bij Eetcafé The Sixties. De kosten bedragen ⬠3,00 p.p. incl. twee consumpties.